Уеб сайт

Начало / Портфолио / Уеб сайт

Уеб сайт - Медимаг МС

Уеб сайт - Medimag MS
Клиент: Медимаг МС
Портфолио:  Уеб сайт
Корпус Дизайн Студио предложи нов дизайн за уеб сайт на Медимаг МС. Предложението за дизайн на уеб сайт - продуктов каталог е съобразено с дейността на компанията и представя по един отличен начин богатата продуктова гама в различните медицински направления. Интуитивната навигация на уеб сайта още в самото начало насочва потребителите в различните медицински направления, а специално място на хоум страницата на уеб сайта представя атрактивните предложения на компанията. В уеб сайта потребителите ще се запознаят и с допълнителните услуги, предлагани от Медимаг МС и ще получат полезна информация за лекари и пациенти.
Промоционален уеб сайт - Спорт интернешънъл

Промоционален уеб сайт - Спорт интернешънъл

Промоционален уеб сайт - Спорт интернешънъл
Клиент: Спорт Интернешънъл
Портфолио:  Уеб сайт
Проекти на Корпус Дизайн Студио за разработване на промоционален уеб сайт на Спорт Интернешънъл. Уеб сайтът цели представяне на марките и магазините на компанията. За направата на уеб сайтa е предвидено да се използват най-новите технологии за онлайн представяне.
Продуктов уеб сайт - Грейт уол

Продуктов уеб сайт - Грейт уол

Продуктов уеб сайт - Грейт уол
Клиент: Литекс Моторс
Портфолио:  Уеб сайт
Корпус Дизайн Студио бе поканено да вземе участие в конкурса за дизайн и изработване на продуктов уеб сайт на марката автомобили Грейт уол, които ще се произвеждат в България. В уеб сайта е предвидена презентационна част, в която ще се представят моделите автомобили, технически данни и оборудване. Специално разработен калкулатор ще дава възможност за пресмятане на ценови предложения според опциите, избрани от клиента.
Уеб сайт - онлайн каталог Булгермед

Уеб сайт - онлайн каталог Булгермед

Уеб сайт - онлайн каталог Булгермед
Клиент: Булгермед
Портфолио:  Уеб сайт
Булгермeд дистрибутира успешно медицинска и салонна козметика, изделия и медикаменти. Корпус Дизайн Студио консултира Булгермед, разработи структура и дизайн на продуктовия уеб сайт. След успешната реализация на уеб сайта Корпус Дизайн Студио разработи и стратегия за оптимизиране (SEO) на онлайн каталога. Специален модул „Етикети” в уеб сайта ще помогне при избирането на продукти от незапознатите с медицинската терминология потребители. В онлайн каталога потребителите ще намерят и подробна информация за продуктите, предлагани от компанията.
Електронен магазин Сиела

Електронен магазин Сиела

Електронен магазин Сиела
Клиент: Сиела
Портфолио:  Уеб сайт
Сиела се довери на Корпус Дизайн Студио за дизайн, програмиране и оптимизиране (SEO) на електронен магазин. Електронният магазин представя богат каталог със специализирани заглавия. При разработването на дизайна и структурата на електронния магазин бяха предвидени и полезни инструменти на потребителите за филтриране и търсене. Интересно решение е и обвързването на електронния магазин със социалната мрежа. Всеки потребител с профил във Facebook ще има възможност за намиране на мнения, коментиране и споделяне на продукти от каталога чрез социалната мрежа.

Специална информационна част на електронния магазин представя интересни статии, ревюта, класации и информация за книжарниците на Сиела.
страница 2/3

клиенти

  Алианс Принт
  Апартмънт Хаус София
  Асоциация Българска Книга
  Брейн Сторм Консулт
  Булгермед
  Ви Мобайл
  Вишновка
  Глобал Травел
  Девин
  Е-Хотелс
  Каруош
  Литекс Моторс
  Макс Рейлинг
  Медимаг МС
  Меркуриус
  Мобилис
  Ни-Кай
  Протех
  Рейнарс Алуминиум
  Сдружение ПЗП при ПТП
  Сиела
  СИС Технология
  Ситникол
  Спорт Интернешънъл
  Фератум
  Филикон
  Хотели Лион
  Чезена
  Шато Бургозоне