Препоръки

Начало / За нас / Препоръки


Екипа на Корпус Дизайн Студио винаги се старае да постига повече в поетите задачи и за това, най-голямата награда за нас е оценката на клиентите ни. Благодарим на всички, които ни се довериха и оцениха нашият труд!


АКВАМАТ 2000

Това, което ме кара сега с удоволствие да пиша тази препоръка на Корпус дизайн студио, е качеството на свършената работа по нашия сайт www.aquamat2000.com.

Заданието в началото беше сайт, който да представя фирмата и богатия асортимент от продукти и услуги, които предлагаме. Това е отговорна задача, защото ние имаме хиляди продукти и сложна класификация, поради спецификата на нашата дейност. Корпус се справиха блестящо!

Те предложиха адекватна структура, така че потребителите на сайта да са максимално улеснени в ориентирането в нашия продуктов каталог. Дизайнът на сайта позволява дейността ни да се разгърне в цялото й многообразие и съдържанието да бъде поднесено със стил и в помощ на потребителите на нашите продукти. Въпреки големия като обем продуктов каталог, сайтът е качествено оптимизиран и това не създава затруднения. Наистина съм впечатлен от комуникацията между нашия екип и екипа на Корпус дизайн студио. Във всеки момент ние знаехме, както за напредъка на проекта, така и за някои трудности, които възникваха и какви са техните решения. Предлагаха ни качествени съвети и показаха пълно съсредоточаване и отдаване на целта. Нашият екип е зает, ние не очакваме да сме в течение на всичко, но Корпус дизайн студио вместо проблеми дава решения, и на мен нищо друго не ми остава освен да ги поздравя за професионализма!
Деян Кирязов, управител
Аквамат 2000


ТАРИНИ ГРУП

Корпус дизайн студио оставиха у нас прекрасни впечатления с бързите си действия и адекватни предложения за създаване на корпоративния ни уеб сайт. 
Те изработиха за нас структурата на уеб саита, уеб дизайна, уеб програмирането и създадоха много функционален административен панел, който ни позволява сами да правим промени и актуализация на информацията.

Ползотворната ни работа с Корпус дизайн студио се дължи и на перфектната комуникация с креативния екип на компанията, който ни съветваше през цялото време за изграждането на структурата, съдържанието и дизайна на нашия уеб сайт.

Румен Димов, изпълнителен директор
Тарини груп


 
ELFY TOURS

Преди работех с други агенции и хора на свободна практика. Всички, без изключение, ми задаваха постоянно един и същ въпрос:” - Какво искате?”. Това ме караше да бъда много активна в „дизайна” и да отделям доста време и усилия. Работим с Корпус Дизайн Студио от 3 години и за този период няма неизпълнен ангажимент от тяхна страна. Това е екип от наистина добри специалисти. Изненадана останах от начина на работа, всеки проект се изпълняваше без моето участие, но накрая виждах повече от всичко, което съм си представяла. Много ми допада отношението на Корпус Дизайн Студио към работата и нас. Във всеки етап от нашето развитие, Корпус Дизайн Студио участваше косвено с рекламни и маркетингови консултации. Винаги сме гледали в една посока и това ме кара да ги усещам като част от моя екип, кара ме да им имам пълно доверие и знам, че винаги работят в моя полза.

Давам моите искрени препоръки за Корпус Дизайн Студио на тези, които искат да получат лично отношение към рекламата, много висок контрол на качеството на продукта, истински доверен партньор.   
 
Ваня Овчарова, управител
Елфи Турс ЕООД
 

КАРАДЖЪ ТУРС

Караджъ Турс работи изцяло с Корпус Дизайн Студио вече 2 години. Зад гърба ни са: цялостни рекламни решения и рекламни кампании за офисите на Караджъ Турс из цялата страна; щандове и рекламни материали за участия в изложения; кампании в метромедия; промоционални кампании и рекламни инсталации. Всичко беше изпълнено качествено и в срок. Корпус е компания, която работи изключително коректно и постоянно доказва себе си. Караджъ Турс препоръчва Корпус Дизайн Студио на фирмите, които вярват, че качествената реклама е тази, която работи и си заслужава.

Джемал Лютфи, управител
Караджъ Турс Интернешинъл ООД


КАРАНДИЛА

Давам своята препоръка за Корпус Дизайн Студио, защото ми направиха „невероятен дизайн” на етикети Карандила; защото бяха изключително точни и коректни с всичко в проекта; защото са готин екип и искам всички рекламни фирми да са като тях. За мен е важно да знам , че мога да разчитам на хора, които взимат всеки проект присърце и не се спират докато не получат максимума. Поздравявам ви, Корпус, и ви препоръчвам на всички.

Веселин Соколов, управител
Карандила

клиенти

  ACE HR Services
  ARI International
  Brook House Inn
  Business Wise
  Mystery Shopping
  PR Team
  Soft Skills Solutions
  Studio Frina Lazaro
  Synovex
  Teambuilding Adventures
  Агро ЕРГ
  Аквамат 2000
  Алианс Принт
  Анимекс
  Апартмънт Хаус София
  Артпойнт
  Асоциация Българска Книга
  Бимбо тойс
  Брейн Сторм Консулт
  Будмакс
  Булгермед
  Ви Мобайл
  Винарска изба Магура
  Вип Стайл
  Вишновка
  Глобал Травел
  Девин
  Диева консулт
  Е-Хотелс
  Елфи турс
  Зара Консулт
  Зелена община
  Казинo Хотел Лас Вегас
  Караджъ Турс
  Карандила
  Каруош
  КИ Инвест холдинг
  КИ Технолъджи
  Клиника Уромедикс
  Комплекс Чернатица
  Корн
  Кристал Корпорейшън
  Лексмарк
  Литекс Моторс
  М Свят
  Макс билд
  Макс Рейлинг
  Медимаг МС
  Меркуриус
  Министерство на извънредните ситуации
  Мобилис
  Напояване
  Ни-Кай
  Ню Вижън Бутик
  Пимар
  Протех
  ПФК Брестник 1948
  Рейнарс Алуминиум
  Сватбен Център София
  Сдружение ПЗП при ПТП
  Сиела
  СИС Технология
  Ситникол
  Спорт Интернешънъл
  Сън Стайл
  Сънкинг
  Тарини груп
  ТН Инженеринг
  Трейс Груп
  Тюркмен
  Феймъс Фууд Кетъринг
  Фератум
  Филикон
  Флоримонт
  Хотел Беркут
  Хотел Роял Лодж
  Хотели Лион
  Чезена
  Шато Бургозоне