Препоръки

Начало / За нас / Препоръки


Екипа на Корпус Дизайн Студио винаги се старае да постига повече в поетите задачи и за това, най-голямата награда за нас е оценката на клиентите ни. Благодарим на всички, които ни се довериха и оцениха нашият труд!


АКВАМАТ 2000

Това, което ме кара сега с удоволствие да пиша тази препоръка на Корпус дизайн студио, е качеството на свършената работа по нашия сайт www.aquamat2000.com.

Заданието в началото беше сайт, който да представя фирмата и богатия асортимент от продукти и услуги, които предлагаме. Това е отговорна задача, защото ние имаме хиляди продукти и сложна класификация, поради спецификата на нашата дейност. Корпус се справиха блестящо!

Те предложиха адекватна структура, така че потребителите на сайта да са максимално улеснени в ориентирането в нашия продуктов каталог. Дизайнът на сайта позволява дейността ни да се разгърне в цялото й многообразие и съдържанието да бъде поднесено със стил и в помощ на потребителите на нашите продукти. Въпреки големия като обем продуктов каталог, сайтът е качествено оптимизиран и това не създава затруднения. Наистина съм впечатлен от комуникацията между нашия екип и екипа на Корпус дизайн студио. Във всеки момент ние знаехме, както за напредъка на проекта, така и за някои трудности, които възникваха и какви са техните решения. Предлагаха ни качествени съвети и показаха пълно съсредоточаване и отдаване на целта. Нашият екип е зает, ние не очакваме да сме в течение на всичко, но Корпус дизайн студио вместо проблеми дава решения, и на мен нищо друго не ми остава освен да ги поздравя за професионализма!
Деян Кирязов, управител
Аквамат 2000


ТАРИНИ ГРУП

Корпус дизайн студио оставиха у нас прекрасни впечатления с бързите си действия и адекватни предложения за създаване на корпоративния ни уеб сайт. 
Те изработиха за нас структурата на уеб саита, уеб дизайна, уеб програмирането и създадоха много функционален административен панел, който ни позволява сами да правим промени и актуализация на информацията.

Ползотворната ни работа с Корпус дизайн студио се дължи и на перфектната комуникация с креативния екип на компанията, който ни съветваше през цялото време за изграждането на структурата, съдържанието и дизайна на нашия уеб сайт.

Румен Димов, изпълнителен директор
Тарини груп


 
ELFY TOURS

Преди работех с други агенции и хора на свободна практика. Всички, без изключение, ми задаваха постоянно един и същ въпрос:” - Какво искате?”. Това ме караше да бъда много активна в „дизайна” и да отделям доста време и усилия. Работим с Корпус Дизайн Студио от 3 години и за този период няма неизпълнен ангажимент от тяхна страна. Това е екип от наистина добри специалисти. Изненадана останах от начина на работа, всеки проект се изпълняваше без моето участие, но накрая виждах повече от всичко, което съм си представяла. Много ми допада отношението на Корпус Дизайн Студио към работата и нас. Във всеки етап от нашето развитие, Корпус Дизайн Студио участваше косвено с рекламни и маркетингови консултации. Винаги сме гледали в една посока и това ме кара да ги усещам като част от моя екип, кара ме да им имам пълно доверие и знам, че винаги работят в моя полза.

Давам моите искрени препоръки за Корпус Дизайн Студио на тези, които искат да получат лично отношение към рекламата, много висок контрол на качеството на продукта, истински доверен партньор.   
 
Ваня Овчарова, управител
Елфи Турс ЕООД
 

КАРАДЖЪ ТУРС

Караджъ Турс работи изцяло с Корпус Дизайн Студио вече 2 години. Зад гърба ни са: цялостни рекламни решения и рекламни кампании за офисите на Караджъ Турс из цялата страна; щандове и рекламни материали за участия в изложения; кампании в метромедия; промоционални кампании и рекламни инсталации. Всичко беше изпълнено качествено и в срок. Корпус е компания, която работи изключително коректно и постоянно доказва себе си. Караджъ Турс препоръчва Корпус Дизайн Студио на фирмите, които вярват, че качествената реклама е тази, която работи и си заслужава.

Джемал Лютфи, управител
Караджъ Турс Интернешинъл ООД


КАРАНДИЛА

Давам своята препоръка за Корпус Дизайн Студио, защото ми направиха „невероятен дизайн” на етикети Карандила; защото бяха изключително точни и коректни с всичко в проекта; защото са готин екип и искам всички рекламни фирми да са като тях. За мен е важно да знам , че мога да разчитам на хора, които взимат всеки проект присърце и не се спират докато не получат максимума. Поздравявам ви, Корпус, и ви препоръчвам на всички.

Веселин Соколов, управител
Карандила

клиенти